Tomáš výrobce je Vtípil hluku.


 

Nové album SYNTAX ERROR si můžete koupit na fair price music.

Diskografie

2013<br>Tomáš Vt (...)
2013
Tomáš Vtípil: Syntax Error (digital release)
2013<br>Tomáš Vt (...)
2013
Tomáš Vtípil: RRRRRR / FAQ: FAQ (split LP)
2013<br>DG307: Ži (...)
2013
DG307: Životy? Nebo bludné kruhy? (CD)
2012<br> [che]: Ru (...)
2012
[che]: Rub a to (CD)
2012<br>Marcel Kř (...)
2012
Marcel Kříž & Tomáš Vtípil Noisechestra: Buskers Burlesques
2011<br>Pavel Z.:  (...)
2011
Pavel Z.: Podobenství (CD)
2011<br>Pavel Z.:  (...)
2011
Pavel Z.: Kniha moří (kniha s CD)
2010<br>Tomáš Vt (...)
2010
Tomáš Vtípil: Do Not Eat - Throw Away (LP)
2008<br>[che]: Vyn (...)
2008
[che]: Vynášení a vykládání věcí (CD)
2007<br>Niemand &  (...)
2007
Niemand & Tomáš Vtípil: Neuland (CD)
2002<br>Čvachtav (...)
2002
Čvachtavý lachtan: Ropa (CD)
2002<br>Čvachtav (...)
2002
Čvachtavý lachtan & J. E. Frič: Jsi orkneyské víno (CD)

Dlouhodobé projekty

  • 1999 – nyní ___ sólová koncertní a performativní činnost v oblasti elektroakustické hudby, improvizace a autorského textu
  • 2011 – nyní ___ Trio Vtípil/ Manolov/ Hanousek spolupráce s jazzovými hudebníky
  • 2010 - nyní ___ Monika Načeva spolupráce s českou zpěvačkou
  • 2005 - nyní ___ DG307 hudebně-poetický projekt básníka Pavla Zajíčka
  • 2002 - nyní ___ Urband akustické trio zaměřené na pouliční a klubovou interpretaci městského folkloru, blues, jazzu, šramlu
  • 1999 - nyní ___ [che] komorní hardcore chanson duo s Radimem Babákem
  • 2000 - 2004 ___ cs_zvuk elektroakustická hudba, s Petrem Fučíkem
  • 1997 - 2005 ___ Čvachtavý lachtan rockový soubor
jukebox

(přehrávač se otevře do nového okna)

Klip Jazz (2014)
Vlněna live (2013)
Café Kunst live (2013)
Uvedení skladby Nápěvy domova na festivalu Expozice nové hudby Filharmonie Brno (2013)
DG 307 – Nebuď opatrnej (hudba: Tomáš Vtípil, text: Pavel Zajíček) – live Vlněna (2013)

Fotogalerie

 Slovenský křest (...)
04. 11. 2014
Praha - Už jste doma - Kavárna (19:30)

Tomáš Vtípil sólo.
www.uzjstedoma.cz/

05. 11. 2014
Brno - Studio hrdinů (20:00)

DG 307 - Pustina (divadelní inscenace) - repríza
www.studiohrdinu.cz/

19. 11. 2014
Praha - Studio hrdinů (20:00)

DG 307 - Pustina (divadelní inscenace) - repríza.
http://www.studiohrdinu.cz/
 

Minulé koncerty

09. 10. 2014
Brno - Kunštácká Trojka (20:00)

Urband.
 

08. 10. 2014
Blansko - Muzikograf (21:00)

Urband.
http://www.divadlokolarka.cz/

07. 10. 2014
Praha - Studio hrdinů (20:00)

DG 307 - Pustina (divadelní inscenace) - repríza.
http://www.studiohrdinu.cz/

06. 10. 2014
Praha - Studio hrdinů (20:00)

DG 307 - Pustina (divadelní inscenace) - premiéra.
http://www.studiohrdinu.cz/

 

22. 09. 2014
Praha - Lucerna music bar (19:00)

Monika Načeva + Tomáš Vtípil
Koncert pro šumavskou divočinu

11. 09. 2014
Brno - Kabinet múz (19:30)

Divadlo Feste - inscenace Dluhobaroni (živá hudba).
http://www.divadlofeste.cz/

09. 09. 2014
Brno - Kunštácká Trojka (20:00)

Urband.
www.3trojka.cz/

 

07. 09. 2014
Praha - Podnik (19:00)

Divadlo Feste - inscenace Dluhobaroni (živá hudba).
http://www.divadlofeste.cz/

06. 09. 2014
Praha - Družina (20:00)

Sólo: projekt Kabaret for Semafor (živý přenos na ČT ART).

23. 08. 2014
Mikulov - Festival Eurotrialog (stan Polí pět)

Tomáš Vtípil + Petr Fučík (bicí)
www.eurotrialog.cz

14. 08. 2014
Trutnov - Trutnov open air

DG 307.
www.festivaltrutnov.cz/

09. 08. 2014
Volyně - Mlčeti jazz - nádvoří tvrze

Urband.
Web.

29. 07. 2014
Uherské Hradiště - Kino Hvězda (14:30)

Sólo - Letní filmová škola: live hudba k filmu Lulu.

19. 07. 2014
Mikulov - Festival Národů Podyjí - Náměstí (21:00)

Urband.
http://www.narodypodyji.cz/
 

16. 07. 2014
Ostrava - Dům umění (18:00)

Urband.
www.festivalvulicich.cz

11. 07. 2014
Trenčín - Pohoda (20:00)

Pavel Zajíček + Tomáš Vtípil.
Web.

06. 07. 2014
Praha - Vagon (21:00)

DG 307 a Tomáš Vtípil + Jaromír Typlt.
Web.

04. 07. 2014
Český Krumlov - Nádvoří prelatury (20:00)

Urband.
Symposium Gate to social art.

27. 06. 2014
Ostopovice u Brna - Areál Hitlerovy dálnice

DG 307 na festivalu Krákor

25. 06. 2014
Brno - Kunštácká Trojka - nádvoří (20:00)

Urband.

21. 06. 2014
Bojkovice - Ústko

Tomáš Vtípil + Petr Fučík. Festival MišMaš párty.
www.mismas.org/

06. 06. 2014
Praha - Klub Podnik (19:30)

DG 307 (předání ceny Revolver Revue pro Pavla Zajíčka).
http://www.revolverrevue.cz/

31. 05. 2014
Rudolfov u Českých Budějovic - Hostinec Na Americe

DG 307 + Plastic People of the Universe
Událost na FB

24. 05. 2014
Brno - Líšeň, Effeta

Vnitřní sádlo (Vtípil + Manolov), festival Líšeň sobě.
 

17. 05. 2014
Olomouc - Vintagte Market - Konvikt (16:00)

Urband

16. 05. 2014
Luhačovice - Klub Sokolka (19:30)

Urband
http://www.sokolka.cz/

13. 05. 2014
Brno - Bronx (19:00)

Událost na FB

08. 05. 2014
Ostrava - Klub Hudební bazar

Sólo.

17. 04. 2014
Praha - Bytový koncert (Žižkov)

Sólo.
Událost na FB.

01. 04. 2014
Brno - Trojka (20:00)

Urband
http://www.3trojka.cz/

15. 03. 2014
Duisburg (DE) - LEHMBRUCK MUSEUM, Friedrich-Wilhelm-Straße 40, 47051 Duisburg

 

Performance "Das Kunstkartell" s Maxem Bilitzou v rámci festivalu Duisburger Akzente

info na webu festivalu

 
14. 03. 2014
Duisburg (DE) - LEHMBRUCK MUSEUM, Friedrich-Wilhelm-Straße 40, 47051 Duisburg

 

Performance "Das Kunstkartell" s Maxem Bilitzou v rámci festivalu Duisburger Akzente

info na webu festivalu

13. 03. 2014
Duisburg (DE) - LEHMBRUCK MUSEUM, Friedrich-Wilhelm-Straße 40, 47051 Duisburg

Performance "Das Kunstkartell" s Maxem Bilitzou v rámci festivalu Duisburger Akzente

info na webu festivalu

 

01. 03. 2014
Nový Jičín - Stará pošta Coffeemusicbar

Tomáš Vtípil sólo + Les Homosexuels
FB profil baru

28. 02. 2014
Rožnov pod Radhoštěm (20:00) - Vrah

Tomáš Vtípil sólo. Společně s kapelami Modré hory, PPL a Les Homosexuels.
www.vrah.cz

26. 02. 2014
Brno - Trojka (20:00)

Urband
http://www.3trojka.cz/

21. 02. 2014
Vídeň - Nachtasyl (22:00)

Urband

http://www.nachtasyl.net/

19. 02. 2014
Brno - Skleněná Louka (20:00)

Tomáš Vtípil sólo + Syntax Terror - společný projekt s Ivanem Manolovem a Petrem Fučíkem
Událost na Facebooku

04. 02. 2014
Praha - Café v lese (21:00)

Syntax Terror
http://www.wakushoppu.com/

28. 01. 2014
Brno - Trojka (20:00)

Urband

www.3trojka.cz

25. 01. 2014
Šonov u Broumova

DG 307, společně s kapelou Půlnoc

http://www.sgpitas.cz/

11. 01. 2014
New York city - Bohemian National Hall

Edge
APAP 2014
 

19. 12. 2013
Brno - Café Atlas (20:00)

Urband
http://www.cafeatlas.cz/

14. 12. 2013
Praha - Klub Final

Tomáš Vtípil sólo + Frequently Asked Questions
http://www.finalclub.cz/

12. 12. 2013
Brno - Trojka (20:00)

Urband
www.3trojka.cz

09. 12. 2013
Praha - NoD (20:00)

Tomáš Vtípil sólo - křest katalogu k výstavě Galerie Rudolfinum: Jake and Dinos Chapman.

07. 12. 2013
Trenčín - Klub Lúč (20:00)

DG 307, společně s Už jsme doma.
http://www.klubluc.sk/

06. 12. 2013
Košice - Tabačka Kulturfabrik (21:00)

DG 307 + Tomáš Vtípil sólo
http://www.tabacka.sk/

05. 12. 2013
Banská Bystrica - Klub 77 (20:00)

DG 307 + Tomáš Vtípil sólo (slovenský křest alba Syntax Error)
http://www.klub77.eu/

 

28. 11. 2013
Brno - Kabinet múz (20:30)

Tomáš Vtípil sólo (křest alba Syntax Error) + Miloslav Ištvan Quartett
www.kabinetmuz.cz

22. 11. 2013
Pardubice - Divadlo 29 (20:00)

DG 307 + Tamers of Flowers
http://www.divadlo29.cz

15. 11. 2013
Zvolen - DK ŽSR (22:00)

Urband
Víkend atraktivného divadla

13. 11. 2013
Košice - Kasárne/ kulturpark

Edge

12. 11. 2013
Brezno - Bombura club

Urband
www.bombura.sk

11. 11. 2013
Banská Bystrica - Kultúrne centrum Záhrada

Edge

09. 11. 2013
Bratislava - A4 nultý priestor

Edge

"Ať už chápeme Syntax Error jako populární hudbu skládanou s pomocí metod avantgardy, anebo naopak jako avatgardu nakaženou populární hudbou, vždy vám z toho nakonec vyjde delikátní oslava uměleckého volnomyšlenkářství."

Karel Veselý (Nový prostor č. 430)

press kit

CV ke stažení (.pdf)

Tiskové foto ke stažení (.zip, 36 MB)
Balíček obsahuje tyto fotografie:

Z médií

Tomáš Vtípil, tomas@vtipil.cz

Produkce, booking:
Petr Dimitrov,
management@vtipil.cz
tel. +420 721 575 746

design: František Eliáš, www.f-e.cz / starý web: old.vtipil.cz